Skip to content

Tuinaarde

Bij Tuinbags.nl koopt u natuurlijk ook alle tuinaarde voor de tuin. Of u nu de tuin wilt ophogen, egaliseren of de kwaliteit van de bodem wilt verbeteren, wij hebben het in huis. Tuinbags.nl levert onder meer teelaarde, bemeste tuinaarde en compost. Tuinaarde kunt u bestellen in Big Bags en Mini Bags. Vanaf 3 m3 leveren wij in de regio Utrecht ook los gestort. Vragen over onze producten? We staan voor u klaar.

Verfijn je selectie

Product kleur

Verfijn je selectie

Product kleur

Tuinaarde kopen bij Tuinbags.nl

Ga je aan de slag met de inrichting van je tuin, dan is de kans groot dat je ook tuinaarde nodig hebt. Voor bijvoorbeeld je borders. Voor grotere hoeveelheden tuinaarde ben je bij Tuinbags.nl aan het juiste adres.

Verschillende typen tuinaarde

Bij Tuinbags vind je onder meer teelaarde, bemeste tuinaarde, potgrond en compost. Genoeg keuze dus om je borders op te hogen, aan te vullen of de kwaliteit van de grond te verbeteren.

Tuinaarde in Big Bags en Mini Big Bags

Ook onze tuinaarde leveren we in Big Bags en Mini Big Bags. Handig voor wanneer je grotere hoeveelheden tuinaarde nodig hebt. Je schept de aarde eenvoudig uit de Bags en kunt de Big Bags gewoon hergebruiken. Ook bijvoorbeeld voor het afvoeren van oude grond.

10% korting op meer dan 3 Big Bags

Bestel je meer dan 2 Big Bags met tuinaarde, dan ontvang je onze volumekorting. Je krijgt dan 10% korting op je Big Bags. De korting is direct terug te zien in je winkelwagen.

Levering tuinaarde los gestort

Liever je tuinaarde los gestort geleverd? Dat kan gratis in de regio Utrecht. Hier rijden we namelijk met onze eigen vrachtwagen. Benieuwd of jouw adres valt binnen de regio Utrecht? Doe dan de postcode check!

Advies nodig?

Mocht je er nou niet helemaal uitkomen welk type tuinaarde je nodig hebt of hoeveel, laat het ons dan gerust weten. Je kunt ons bellen of mailen. Wij staan klaar om je te adviseren.

REKENHULP

De waardering van tuinbags.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 35 reviews.