Retourneren

Niet tevreden over een bestelling? Meld dit dan zo snel mogelijk bij ons zodat we mee kunnen denken over een oplossing. Op deze pagina vindt u alle informatie over onze retourvoorwaarden.

Retourvoorwaarden

Het is mogelijk om binnen 14 dagen na ontvangst een product aan te melden als retour. Om u goed van dienst te kunnen zijn horen wij graag de reden van retour. Dit is wettelijk niet verplicht. Na het retour melden, dient het product binnen 14 dagen teruggestuurd te worden. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.Let op! Producten die na levering vermengd zijn met andere materialen kunnen niet retour worden gestuurd. Denk hierbij aan zand of tuingrond dat na levering vermengd is met de grond uit de tuin.

Retourmogelijkheden

U kunt producten op onderstaande wijze aan ons retourneren:
  1. Gefrankeerd verzenden (indien het product dit toelaat)
  2. Zelf terugbrengen (op ons adres in Hagestein)
  3. Op laten halen (alleen bij Big Bags en Mini Bags)

Kosten voor het retourneren van producten

De kosten voor het terugsturen van producten zijn in alle gevallen voor uw eigen rekening. Wanneer u een product terugstuurt met een pakketdienst, adviseren we altijd te vragen naar een bewijs van verzending. Bewaart u dit bewijs goed. Voeg ook altijd de originele pakbon en factuur aan het pakket toe en verpak deze deugdelijk. Wanneer u het retour wilt laten ophalen (alleen mogelijk voor Big Bags en Mini Bags) zijn hier de volgende kosten aan verbonden:
  • Binnen de regio Utrecht: 60 euro
  • Buiten de regio Utrecht: 85 euro

Terugbetaling aankoopbedrag

Na aanmelding van het retour, storten wij het verschuldigde orderbedrag uiterlijk binnen 14 dagen terug, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. De kosten voor het terugsturen van producten zijn voor eigen rekening van de koper.

Aanmelden retour

Een product retour sturen? Gebruik hiervoor ons herroepingsformulier of mail naar info@tuinbags.nl. Vermeld hierbij altijd het volgende:
  • Bestelnummer
  • Besteldatum
  • Product en aantal
  • Rekeningnummer voor terugbetaling
Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bedankt voor uw medewerking!