Garantie en klachten

Wij doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het kan echter altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten direct bij ons kenbaar te maken door deze te mailen naar info@tuinbags.nl. Wij zullen er uiteraard alles aan doen om gezamenlijk tot een passende oplossing te komen.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Geschillen

Leidt bovenstaande onverhoopt niet tot een passende oplossing, dan is het mogelijk een geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Contact

Heb je vragen? Bekijk dan eerst onze veel gestelde vragen. Vaak staat hier het antwoord al bij. Kom je er toch niet uit, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:30 uur. Je kunt ons bellen, whatsappen of mailen.