Over ons

Tuinbags.nl is een onderdeel van hoveniersbedrijf BVGroen in Hoef & Haag en opgericht door Bas Veldhuizen. Bas is al jaren actief in de aanleg van zakelijke en particuliere tuinen en heeft hiermee veel kennis opgebouwd als het gaat om tuinmaterialen.

Tuinmaterialen geleverd in Big Bags

Met de start van Tuinbags.nl ging voor Bas een grote wens in vervulling. Tuinbags.nl biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid snel en gemakkelijk tuinmaterialen zoals zand, tuinaarde, grind en split in grotere volumes online te kunnen bestellen. Omdat Big Bags en Mini Bags uitermate geschikt zijn voor het transport van deze tuinmaterialen, was de naam snel gekozen: Tuinbags.nl.

 

Gevestigd in Hoef & Haag, Utrecht

Omdat wij gevestigd zijn in Hoef & Haag, richt Tuinbags.nl zich vooral op de regio Utrecht. Hieronder verstaan wij alle plaatsen in de provincie Utrecht en een aantal plaatsen hier dicht in de buurt zoals Hilversum, Loosdrecht, Culemborg en Gorinchem.

Voordelig transport

Wij beschikken over eigen materieel, namelijk een vrachtwagen met kraan. Hiermee kunnen we in de regio voordelig leveren. Los gestort leveren we zelfs gratis. Buiten de regio leveren wij ook, echter alleen in Big Bags en Mini Bags. Hiervoor werken we samen met een transporteur.

 

Afvoer (tuin)afval regio Utrecht

In de regio Utrecht verzorgt Tuinbags ook de afvoer van tuin(afval) zoals zand, grond, groenafval, hout, steen en puin. Wij leveren hiervoor de Big Bag(s), halen het afval bij u op en voeren het af.

Kortom, bent u bezig met het onderhoud, de renovatie of aanleg van uw tuin, terras of oprit? Dan is Tuinbags.nl dé webshop voor uw tuinmaterialen en afval afvoer!

Tuinbags-team

Ons team v.l.n.r.: Robin van Dort, Wim de Leeuw en Bas Veldhuizen