Bezorg- en transportkosten

De meeste van onze producten bezorgen wij gratis. Alleen voor pakketzendingen en palletleveringen rekenen wij bezorgkosten. Hieronder een overzicht. 

Big Bags en Mini Bags gratis geleverd

Big Bags en Mini Bags worden gratis bezorgd. Binnen de regio Utrecht verzorgen wij zelf het transport, buiten de regio Utrecht werken wij met een externe transporteur. 

Let op! Wij leveren niet op de Waddeneilanden en in Zeeuws-Vlaanderen.

Los gestort materiaal gratis binnen de regio Utrecht

Los gestort materiaal wordt binnen de regio Utrecht gratis bezorgd. Onder de regio Utrecht verstaan wij de gehele provincie Utrecht plus enkele plaatsen net daarbuiten zoals Hilversum, Loosdrecht, Culemborg en Gorinchem. Bij het afrekenen ziet u of uw postcode binnen de regio Utrecht valt of daarbuiten.

Let op! Buiten de regio Utrecht kunnen wij helaas geen los gestort materiaal leveren. 

Afval afvoeren gratis in heel Nederland

Het verzenden van lege Big Bag(s) en het ophalen van de volle Big Bag(s) in het kader van afval afvoeren is door heel Nederland gratis.

Let op! Op de Waddeneilanden en in Zeeuws-Vlaanderen halen wij geen afval op. 

Verzendkosten pakketzendingen en palletleveringen

Een aantal producten kunnen wij per pakketdienst verzenden. Hiervoor zijn de kosten 9,95 euro. Voor palletzendingen rekenen wij eenmalig per bestelling transportkosten. Binnen de regio Utrecht is dit 35 euro en buiten de regio Utrecht is dat 50 euro. Onder de regio Utrecht verstaan wij de gehele provincie Utrecht plus enkele plaatsen net daarbuiten zoals Hilversum, Loosdrecht, Culemborg en Gorinchem. Bij het afrekenen ziet u of uw postcode binnen de regio Utrecht valt of daarbuiten.

De daadwerkelijke bezorgkosten zijn zichtbaar bij het afronden van de bestelling nadat de postcode van het afleveradres is ingevoerd.