Skip to content

Bemeste tuinaarde

Bemeste tuinaarde is in feite een mix van tuinaarde met organische meststoffen. Dit type tuinaarde is er dus vooral om bestaande borders of grond te verrijken. De organische meststoffen verbeteren namelijk de kwaliteit en voedzaamheid van de grond. Dit heeft een betere plantgroei tot gevolg. Wil je een border gaan aanleggen of verhogen? Gebruik dan liever onbemeste tuinaarde.

Verfijn je selectie

Soorten bemeste tuinaarde

Tuinbags verkoopt 2 soorten bemeste tuinaarde: regulier en excellent. Allebei bevatten ze compost en tuinturf voor het verbeteren van de kwaliteit en voedzaamheid van de grond. Wil je jouw tuin echt een boost geven? Besteld dan onze bemeste tuinaarde excellent. Hieraan is nog lavameel en wormengrond toegevoegd. Een ware vitaminebom voor je planten!

Bemeste tuinaarde do’s en dont’s

Het is goed om te weten dat je bemeste tuinaarde echt moet gebruiken om de bestaande grond te verrijken. Je gebruikt het dus niet voor het verhogen van borders of het vullen van plantgaten. Hiervoor gebruik je onbemeste teelaarde. Bloembak vullen? Gebruik dan potgrond.

Zo verwerk je bemeste tuinaarde

Het is belangrijk bemeste tuinaarde te mengen met de bestaande aarde. Een vuistregel is om 2 delen bemeste tuinaarde te mengen met 1 deel grond.

Bemeste tuinaarde kopen

Bemeste tuinaarde koop je bij Tuinbags in een Big Bag of losgestort. Het voordeel van een Big Bag is dat je grotere hoeveelheden kunt bestellen en netjes en compact kunt laten leveren. Vanaf 3 stuks Big Bag krijg je zelfs een interessante volumekorting van 10%. In de regio Utrecht is het ook mogelijk om je bemeste tuinaarde los te laten storten.
REKENHULP

De waardering van tuinbags.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 47 reviews.