Skip to content

Ophoogzand

Op zoek naar ophoogzand? Zoals de naam zelf al doet vermoeden, wordt ophoogzand met name gebruikt om bepaalde oppervlaktes op te hogen. Ben je bijvoorbeeld van plan de tuin opnieuw aan te leggen, maar is deze niet gelijk, dan raden we je altijd aan om te kiezen voor ophoogzand. Het is een populair soort zand wat vele voordelen biedt. Naast de fijne korrelstructuur, laat het namelijk ook gemakkelijk water door. Goed voor het milieu, maar voorkomt ook wateroverlast.

Verfijn je selectie

Product kleur

Verfijn je selectie

Product kleur

Toont alle 2 resultaten

Ophoogzand kopen bij Tuinbags

Bij Tuinbags is het mogelijk om ophoogzand in twee vormen te bestellen, zo bieden we het zand aan in Big Bags, maar ook los gestort. Een Big Bag ophoogzand leveren wij door geheel Nederland, hierin maken we onderscheidt in een Big Bag 0,5 m3 en een Big Bag 1 m3. Heb je meer dan 3 m3 ophoogzand nodig, dan leveren wij ook ophoogzand los gestort. Let op, dit laatste doen wij alleen in de regio Utrecht. Heb je los gestort zand nodig in een andere plaats, neem dan gerust even contact met ons op.

Ophoogzand online bestellen

Interesse in ons aantrekkelijk geprijsd ophoogzand, dan kan je dit gemakkelijk online bestellen. Kies de gewenste besteleenheid en het aantal Big Bags dat je hiervan wenst te ontvangen. De verzending is verder geheel gratis en bij een afname van minimaal 3 Big Bags of mini Big Bags ontvang je zelfs volumekorting.

Kies vervolgens het gewenste afleveradres en wij leveren dit over het algemeen binnen 5 werkdagen. Afhankelijk van uw regio!

REKENHULP

De waardering van tuinbags.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 35 reviews.