Skip to content

Drainagezand

Op zoek naar drainagezand? Je vindt het bij Tuinbags. Dit zand heeft uitstekend waterdoorlatende eigenschappen. Door de vrij grove structuur kan (regen) water goed door het zand heen stromen. Het is dus vooral geschikt voor rondom leidingen en drainagesystemen. Drainagezand is niet geschikt als onderlaag voor je bestrating. Wel kun je dit zand prima gebruiken als onderlaag voor een paardenbak of zandbak en het luchtiger en losser maken van bijvoorbeeld kleigrond.

Verfijn je selectie

Product kleur

Verfijn je selectie

Product kleur

Toont alle 2 resultaten

Drainagezand in Big Bags of losgestort

Drainagezand bezorgen wij in Big Bags of losgestort. Welke je kiest? Dat ligt eraan hoeveel je nodig hebt. Een Big Bag Drainagezand bevat 1 kuub zand (1 m3). Je kunt ook kiezen voor een halve kuub (Mini Bag 0,5 m3). Vanaf 3 kuub leveren wij ook drainagezand losgestort (alleen in de regio Utrecht beschikbaar).

Drainagezand gratis bezorgd

Big Bags bezorgen wij gratis in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen. Het leveren van los gestort materiaal is vooralsnog alleen beschikbaar in de regio Utrecht. Uiteraard ook gratis bezorgd.

Bestel je drainagezand nu online

Gevonden wat je zocht? Bestel dan nu online in de Tuinbags shop. Bestel je 3 Big Bags of meer dan ontvang je ook nog eens een aantrekkelijke volumekorting! De korting wordt automatisch verrekend in je winkelwagen. Shoppen doe je bij ons veilig, wij zijn lid van Webwinkelkeur.

Vragen? Wij staan voor je klaar. Bel, app, of mail ons gerust.

REKENHULP

De waardering van tuinbags.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 44 reviews.