Skip to content

Vloerenzand

Vloerenzand nodig voor je klus? Vloerenzand is een vrij grof zand waarmee je vloeibare betonmortel maakt voor bijvoorbeeld het storten van een ondervloer. Vloerenzand wordt daarom ook wel betonzand genoemd. Voor betonmortel heb je naast vloerenzand ook nog cement, water en betongrind nodig. Dit meng je in de juiste verhoudingen in een betonmolen.

Verfijn je selectie

Product kleur

Afmeting

Verfijn je selectie

Product kleur

Afmeting

Toont alle 2 resultaten

Vloerenzand in Big Bags of los gestort

Bij Tuinbags koop je vloerenzand in een Big Bag of je bestelt het los gestort. Je kunt kiezen uit een Big Bag vloerenzand van 1 kuub (1 m3) of een halve kuub (0,5 m3). Los gestort vloerenzand leveren wij vanaf 3 kuub (3 m3). Beiden worden gratis bezorgd. Big Bags leveren wij in heel Nederland gratis met uitzondering van de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen. Los gestort is alleen beschikbaar in de regio Utrecht. Doe hiervoor de postcode check op onze site.

Shop je vloerenzand veilig online

Vloerenzand online kopen wel veilig? Zeker weten! Tuinbags.nl is niet alleen een onderdeel van het gerenommeerde hoveniersbedrijf BVGroen, wij zijn ook lid van Stichting Webwinkelkeur. Je weet dus zeker dat je bij een betrouwbare partij koopt. Ook achteraf betalen is geen enkel probleem. En mocht er iets met je bestelling zijn, dan staan we altijd voor je klaar.

Voor particulieren en bedrijven

Wij leveren vloerenzand zowel aan particulieren als bedrijven. Wil je zakelijk bij ons inkopen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

REKENHULP

De waardering van tuinbags.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 44 reviews.