Veel gestelde vragen

 

Hoe kan ik betalen?

Bekijk hiervoor onze pagina Betaalmogelijkheden.

Waar leveren jullie?

Wij leveren in principe in heel Nederland, uitgezonderd de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen. Tuinbags.nl is vooral sterk in de regio/provincie Utrecht, hier verzorgen wij zelf de levering. Buiten de regio verzorgt onze transporteur de leveringen.

Kan ik de bestelling ook laten afleveren op een ander adres dan het factuuradres?

Ja dit is mogelijk. Selecteer bij het afrekenen dan de optie voor het afleveren op een ander verzendadres. 

Wat zijn de bezorgkosten?

Bekijk hiervoor onze pagina Bezorgkosten.

Moet ik thuis zijn wanneer jullie mijn bestelling komen afleveren?

Het is prettig wanneer je thuis bent, maar dit hoeft niet. Wel vragen we of je telefonisch bereikbaar kunt zijn voor onze chauffeur zodat hij een en ander kan afstemmen wanneer nodig.

Leveren jullie ook op zaterdag?

Nee, wij leveren niet op zaterdag.

Waar plaatsen jullie de Big Bags & Mini Bags?

Wij leveren binnen de regio Utrecht de Big Bags en Mini Bags met onze vrachtwagen met kraan. Wij lossen graag zo kort mogelijk langs de weg op een oprit, parkeerplaats of straat. Onze kraan kan tot de Big Bags zo’n 2 á 3 meter vanaf de weg plaatsen. Buiten de regio Utrecht verzorgt onze het transporteur het transport met een vrachtwagen en kooiaap (heftruck). Zij lossen op opritten, parkeerplaatsen, de straat en eventueel de tuin als deze voor de heftruck goed bereikbaar is.

Waar storten jullie de los bestelde materialen?

Wij leveren de los gestorte materialen met onze eigen vrachtwagen. Dit kan vooralsnog alleen in de regio Utrecht. Je kunt samen met de chauffeur de gewenste losplek bepalen, zoals een oprit, parkeerplaats of straat. Uiteraard moet onze kiepwagen hier achteruit bij kunnen komen. Wij verzoeken je op de dag van levering ieder geval telefonisch bereikbaar te zijn voor onze chauffeur. Je hoeft niet perse thuis te zijn. Houd er rekening mee dat aanwijzingen m.b.t. de losplek voor eigen risico zijn.

Hoe kan ik aangeven waar de materialen geplaatst moeten worden?

Dit kan bij de bestelling worden aangeven in het opmerkingen veld of het kan ter plekke met de chauffeur afgestemd worden. Houd er rekening mee dat aanwijzingen m.b.t. de losplek voor eigen risico zijn.

Ik woon in een lastig bereikbare straat, kunnen jullie dan wel komen?

Onze vrachtwagen met kraan is 9 meter lang. Die van onze logistieke partner is 12 meter lang. Hiermee kan over het algemeen geleverd worden in alle straten waar vuilniswagens ook kunnen komen. Gaat dat niet lukken, geef dan bij de bestelling aan waar wij de bestelling wel kunnen afleveren en wees telefonisch bereikbaar op de dag van levering.

Plaatsen jullie de Big Bags en Mini Bags ook direct in mijn (voor)tuin?

Binnen de regio Utrecht is dat eventueel mogelijk. De tuin dient dan wel direct aan de straat te grenzen en binnen bereik te zijn van onze vrachtwagen met kraan. Dit is zo’n 2 tot 3 meter.  Buiten de regio Utrecht verzorgt onze transporteur de bestelling. Is de tuin bereikbaar voor de kooiaap heftruck dan is dat eventueel mogelijk. Wij verzoek dit ter plaatse te overleggen met de chauffeur. 

Plaatsen jullie de Big Bags en Mini Bags ook in mijn daktuin?

Nee, wij hebben geen materieel tot onze beschikking waarmee we de Big Bags direct op uw daktuin kunnen plaatsen.