Zand bestellen Utrecht

Is het tijd om de achtertuin, voortuin of oprit onder handen te nemen en heb je zand nodig in Utrecht? Bij Tuinbags bezorgen we snel en voordelig zand, zowel in Big Bags als los gestort. In de regio Utrecht leveren wij met onze eigen vrachtwagen, over het algemeen heb je je bestelling daarom al binnen 2-3 werkdagen in huis. Je kunt dus snel aan de slag!

Voordat je zand gaat bestellen in Utrecht, is het belangrijk om te weten wat je precies van plan bent. Bij iedere klus is namelijk een ander type zand gewenst. Ga je één van onderstaande werkzaamheden uitvoeren, dan is dit het type zand dat je nodig hebt:

Grond ophogen –> Ophoogzand
Bestrating aanleggen –> Straatzand
Bestrating invegen –> Brekerzand
Muurtje metselen –> Metselzand
Drainagesysteem aanleggen –> Drainagezand
Vloeibare betonmortel maken –> Vloerenzand

 

Zand bestellen Utrecht

Zand kopen in Big Bags of los gestort

Bij Tuinbags maken we niet alleen onderscheid in de verschillende soorten zand die er zijn, maar ook in de levering. Zo is het bij ons mogelijk om zand te laten bezorgen in Big Bags, maar ook los gestort. Big Bags leveren wij in twee maten, een Big Bag van 1 m3 (hele kuub) of een Big Bag van 0,5 m3 (halve kuub). Heb je meer dan 3 m3 aan zand nodig in Utrecht, dan kun je jouw zand ook los gestort laten bezorgen. Let wel op dat wij los gestort zand alleen leveren in de regio Utrecht, heb je zand nodig in een andere plaats, neem dan even contact met ons op om de wensen te bespreken.

Zand gratis bezorgd in de regio Utrecht

Big Bags en los gestort zand leveren wij gratis in de regio Utrecht. De prijs die je ziet is dus ook echt de prijs die je bij het afrekenen van je winkelwagen betaalt. Er zijn geen verborgen extra bezorg- of transportkosten. Je komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan wanneer je bij ons bestelt. Sterker nog: als je meer dan 3 stuks Big Bag zand bestelt in Utrecht, ontvang je ook nog eens een aantrekkelijke volumekorting!


Bestel eenvoudig in onze webshop